Tuesday, July 28, 2009

Ung jente torturert, voldtatt og drept i Iran


Taraneh Musavi (28) ble nylig funnet drept(torturert, voldtatt og brent) 25 dager etter at hun sporløst forsvunnet i demonstrasjonen mot valgfusket i Tehran.
Foreldrene hennes ble informert av etterretningspolitiet noen dager siden om at Taraneh er blitt drept i en bilulykke i Tehran. Politiet advarte hennes familie og truet dem for livet mot å si at den unge jente ble arrestert i gateopptøyer.
Men ifølge øyevitner og hennes venninner ble Taraneh(28) pågrepet av etterretningspolitiet i gateopptøyer i Tehran etter at valgresultater ble offentlig gjort. Hun er blitt ført til en av de mange hemmelige fengslene i Tehran hvor hun ble gruppevoldtatt av islamister og drept. Deretter ble kroppen hennes utsatt for fyr og brant. Dette er en måte for å skjule beviser mot tortur og voldtekt som foregår systematisk i fengslene i Iran. Slik gjorde iranske etterretningspolitiet mot Zahra Kazemi den kanadisk- iranske journalisten som ble drept under tortur i Evin fengselet i Tehran noen år siden.
Islamistmilitsene(basij) har voldtatt/torturert og drept den unge jenta for å skremme folket. De benytter seg alt umenneskelige midler b.a. terror, tortur, voldtekt og offentlige henrettelser for å beholde makten en stund til. Men iranske folket er blitt opplyst og er villige til å kjempe til siste åndedrag for å oppnå frihet og demokrati.

http://iranian009.blogfa.com/post-34.aspx

گیریم که میگیرید...گیریم که میبندید... گیریم که میکشید...
با رویش ناگزیر جوانه ها چه خواهید کرد؟

گیریم که خون پاک ندای ما را در خیابان بر زمین میریزید..
گیریم که سهراب قهرمان ما را در زندان به شهادت میرسانید...
گیریم که ترانه معصوم ما را در شکنجه گاه به قتل میرسانید و پیکر مطهرش را میسوزانید...

ولی دیر نیست که پایمردی و استواری سهراب های ما، ناقوس مرگ، سخت و بی امانتان را در خیابانهای وطن در بندم به صدا در آورند تا ندای پاک آزادی، ترانه زیبا و دلنشین لبهای جوانان غیور ایران گردد...
آنروز بسیار نزدیکتر از تصور توست...

18.07.2009
http://iranian009.blogfa.com/post-35.aspx

0 Comments:

Post a Comment

<< Home